Privacy Policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Namens wie

LesDirect en Theorie College Nederland
Duizeldonksestraat 24
5705 CA Helmond
T: 06 250 06 551
W: www.lesdirect.nl

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

LesDirect acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Als gebruiker kunt u op elk moment uw persoonlijke gegevens zien, bewerken of verwijderen. Onze website-beheerders kunnen die informatie ook bekijken en bewerken.

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming voor gebruik volgens deze privacy verklaring
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
  • het verwijderen van uw persoonsgegevens

Let op dat wij altijd doorvragen naar wie u bent met uw eigen persoonsgegevens, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Wij kunnen geen gegevens verwijderen die we verplicht zijn te bewaren voor administratieve, wettelijke of veiligheidsdoeleinden.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder.
Dit is de Autoriteit Persoonsgegevens in Nederland.

Contact over deze Privacy Policy

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kunt u contact opnemen:

a. Op het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
b. Op het volgende telefoonnummer: 06 250 06 551
c. Op het volgende adres:

LesDirect
T.a.v. Privacy
Duizeldonksestraat 24
5705 CA Helmond

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.