Rijlessen door Corona-maatregelen opgeschort tot na 28 april a.s.

Sinds gisteravond 24/3/2020 om 21.15u heeft de Rijksoverheid per schriftelijke verordening toch besloten dat naast de reeds aangekondigde contactberoepen ook rijschoolhouders hun activiteiten moeten stoppen. Dat betekent geen rijles meer tot minimaal 28 april a.s.

Wij houden jullie op de hoogte

Ondanks alle genomen Corona hygiënemaatregelen bij LesDirect en collega rijscholen heeft onze brancheorganisatie hier met name om gevraagd bij de Rijksoverheid zodat besmettingsgevaar voor onze medewerkers en klanten 100% uit is te sluiten. Dit betekent dat alle ingeplande lessen tot 28 april moeten vervallen. Ook annuleert het CBR alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en rijlessen. Alle examens kunnen zodra dat weer kan kosteloos worden ingehaald.

Wij zullen na 6 april weer de eerste lessen inplannen, maar het kan zomaar zijn dat deze stopzetting van onze mogelijkheid om rijlessen te geven nog langer gaat duren. Wij houden jullie hiervan op de hoogte op deze website en natuurlijk via e-mail en WhatsApp.

Uiteraard gaan onze online theorie-lessen voor het CBR auto theorie-examen gewoon door.
Verveeld? Besteed de extra vrije tijd die je nu wellicht hebt goed en start een van onze online CBR theorie cursussen of examen trainingen!

Verveeld, start een online CBR theorie training!

Wij hopen op jullie begrip en wensen jullie veel sterkte en aandacht voor elkaar toe in deze lastige en moeilijke tijd voor iedereen.
Blijf gezond!

?