Autorijlessen volgens overzichtelijke lesmethode

Bij LesDirect slaag je gewoon de eerste keer. De enige voorwaarde is dat je ons persoonlijk lesadvies opvolgt én je RIS huiswerkscripts goed voorbereidt en beheerst. 

Starten met rijlessen

Bij Autorijschool LesDirect begin je altijd met een kennismakingsles of direct met de Startcursus.

Startcursus

  • Twee volledig verzorgde Rijvaardigheids-trainingsdagen op de training locatie van Rijbewijs Experience waar de voertuigbeheersing, alle bijzondere verrichtingen en de Noodstop met auto volledig buiten het verkeer wordt getraind om je rijvaardigheid naar examenniveau te versnellen;
  • Praktijkboek Rijopleiding in Stappen (RIS)

Startcusrus met Autorijschool LesDirectRijlessen met Autorijschool LesDirect

Hoe volg ik lessen bij LesDirect?

autorijlessen autorijschool lesdirectNa je Startcursus krijg je een persoonlijk lesadvies. We bekijken dan samen je rijniveau, je leersnelheid, persoonlijkheid en of je de theoretische kennis al voldoende beheerst. Want elke leerling is natuurlijk anders. Zo weet je van tevoren precies hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en kom je niet voor (financiële) verrassingen te staan.

Ga je voor de eerste keer lessen, dan heb je gemiddeld 45-50 lesuren in totaal nodig om te slagen voor het praktijkexamen. Dit is inclusief onze Startcursus. Heb je al enige rijervaring, dan heb je minder lessen nodig. Het is mogelijk om je totale rijopleiding in gemiddeld 6 tot 12 weken af te ronden. 


Gegarandeerd geslaagd

Als je gaat lessen volgens ons lesadvies én je RIS huiswerkscripts goed beheerst, slaag je eigenlijk altijd al na het eerste praktijkexamen voor je rijbewijs. Mocht je toch nog zakken, dan zijn het vaak de zenuwen, die even niet meehelpen. Daar geven we dan altijd extra aandacht aan naar een mogelijk herexamen toe. Juist met een tussentijds toets proberen we die zenuwen al direct onder controle krijgen, zodat je gewoon de eerste keer slaagt. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Meld je daarom snel aan voor de Startcursus:

Meld je aan voor de Startcursus


Spoedopleiding

Wil je met spoed je rijbewijs halen? Ook dat kan. We overleggen dan samen hoeveel autorijlessen je nodig hebt. Meld je voor een spoedopleiding wel snel aan, vooral in de zomerperiode, in verband met de drukte en de wachttijden bij het CBR.
 

Lestijden

De lestijden delen we samen in zodat ze passen bij jouw persoonlijke situatie, werk-, of studierooster. Het is wel belangrijk dat je zoveel mogelijk overdag rijdt. Zo heb je genoeg oefen- en leermomenten in de praktijk omdat er dan veel meer verkeer op de weg is. Door veel te oefenen word je binnen korte tijd voorbereid op het ‘echte werk’ en ga je vol zelfvertrouwen op weg naar het praktijkexamen.


Ontspannen lessen; de lesmethode (R.I.S. Rijopleiding in Stappen)

Lessen bij LesDirect is ook vooral leuk. Je krijgt les gediplomeerde RIS rij-instructrices met 20 jaar ervaring. De lesmethode is duidelijk en overzichtelijk waardoor jij ontspannen achter het stuur zit en je alle ruimte krijgt om te leren én te vragen. Zo heb je een leuke en relaxte tijd en straks dat felbegeerde roze pasje snel op zak!

Meld je snel aan voor rijlessen bij Lesdirect

Je kunt beginnen met lessen wanneer je wilt, maar wacht niet al te lang want de wachtlijsten voor het landelijke praktijkexamen bij het CBR zijn lang op dit moment. Wil je versneld je rijbewijs, meld je dan minimaal 2 maanden van tevoren aan voor je rijopleiding.

Losse lessen

Heb je al eerder rijles gehad en ben je gezakt bij een andere rijschool, dan kun je ook losse lessen volgen.

Faalangst voor autorijden?

Heb je last van spanningen of faalangst? Dan zit je goed bij LesDirect. Iedereen kan komen lessen. Wij zijn namelijk speciaal opgeleid tot ‘faalangst’ rij-instructrice. Door de gestructureerde en duidelijke lessen kan iedereen zijn rijbewijs halen.

Vervolgopleidingen

Professionele anti-slip cursus (ROSO) gecombineerd met circuittraining volgen? Of liever een training 'Auto te Water'? Vraag naar de mogelijkheden!

Al 20 jaar geven wij met veel plezier autorijlessen in Helmond, Eindhoven, Deurne, Horst aan de Maas en omstreken.