Autorijlessen volgens overzichtelijke lesmethode

Bij LesDirect slaag je gewoon de eerste keer. De enige voorwaarde is dat je mijn persoonlijke lesadvies opvolgt én je RIS huiswerkscripts goed voorbereidt en beheerst. 

Starten met rijlessen

Bij Autorijschool LesDirect begin je altijd met een kennismakingsles of direct met het Startpakket.

Startpakket

  • 15 rijlessen van één uur (1 rijles duurt 60 minuten, je mag ook natuurlijk 90 of 120 minuten rijden)
  • Praktijkboek Rijopleiding in Stappen (RIS)
  • Optioneel; complete Online High-Speed theorieopleiding mét unieke slaaggarantie

Hoe volg ik lessen bij LesDirect?

autorijlessen autorijschool lesdirectNa ongeveer 15 lessen krijg je een persoonlijk lesadvies. We bekijken dan samen je rijniveau, je leersnelheid en je persoonlijkheid. Want elke leerling is natuurlijk anders. Zo weet je van tevoren precies hoeveel lessen je nodig hebt en kom je niet voor (financiële) verrassingen te staan. Ga je voor de eerste keer lessen, dan heb je gemiddeld 40 lessen nodig om te slagen voor het praktijkexamen. Heb je al enige rijervaring, dan heb je minder lessen nodig.


Gegarandeerd geslaagd

Als je gaat lessen volgens mijn lesadvies én je huiswerkscripts goed voorbereidt beheerst dan slaag je eigenlijk altijd al na het eerste praktijkexamen voor je rijbewijs. Mocht je toch nog zakken, dan zijn het vaak de zenuwen, die even niet meehelpen. Daar geven we dan altijd extra aandacht aan naar een mogelijk her-examen toe. Juist met een tussentijds toets proberen we die zenuwen al direct onder controle krijgen, zodat je gewoon de eerste keer slaagt. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Meld je daarom snel aan voor het Startpakket.


Spoedopleiding

Wil je met spoed je rijbewijs halen? Ook dat kan. We overleggen dan samen hoeveel autorijlessen je nodig hebt. Meld je voor een spoedopleiding wel snel aan, vooral in de zomerperiode, in verband met de drukte en de wachttijden bij het CBR.
 

Lestijden

De lestijden delen we samen in zodat ze passen bij jouw persoonlijke situatie, werk-, of studierooster. Het is wel belangrijk dat je zoveel mogelijk overdag rijdt. Zo heb je genoeg oefen- en leermomenten in de praktijk omdat er dan veel meer verkeer op de weg is. Door veel te oefenen word je binnen korte tijd voorbereid op het ‘echte werk’ en ga je vol zelfvertrouwen op weg naar het praktijkexamen.


Ontspannen lessen; de lesmethode (R.I.S. Rijopleiding in Stappen)

Lessen bij LesDirect is ook vooral leuk. Je krijgt les van een gediplomeerde rij-instructrice met 20 jaar ervaring. De lesmethode is duidelijk en overzichtelijk waardoor jij ontspannen achter het stuur zit en je alle ruimte krijgt om te leren én te vragen. Zo heb je een leuke en relaxte tijd en straks dat felbegeerde roze pasje snel op zak!

Meld je snel aan voor rijlessen bij Lesdirect

Je kunt beginnen met lessen wanneer je wilt, maar wacht niet al te lang want de wachtlijsten voor het landelijke praktijkexamen bij het CBR zijn lang op dit moment. Wil je versneld je rijbewijs, meld je dan minimaal 2 maanden van tevoren aan voor je rijopleiding.

Losse lessen

Heb je al eerder rijles gehad en ben je gezakt bij een andere rijschool, dan kun je ook losse lessen volgen.

Faalangst voor autorijden?

Heb je last van spanningen of faalangst? Dan zit je goed bij LesDirect. Iedereen kan komen lessen. Ik ben namelijk speciaal opgeleid tot ‘faalangst’ rijlesinstructrice. Ook mensen met autisme, ADHD of andere concentratiestoornissen voelen zich bij mij snel op hun gemak. Door de gestructureerde en duidelijke lessen kan iedereen zijn rijbewijs halen.

Vervolgopleidingen

Professionele anti-slip cursus volgen? Als je je aanmeldt voor het Startpakket, dan krijg je korting op de anti-slipcursus.
Of liever een cursus 'Auto te Water'? Vraag naar de mogelijkheden!

Al 20 jaar geef ik met veel plezier alle mogelijke autorijlessen in Helmond, Eindhoven, Deurne, Horst aan de Maas en omstreken.